Kerstverhalen gezocht voor 'Verhalenderwijs'

Het kinderverhalen programma van Radio Aalsmeer ‘Verhalenderwijs’, gaat Kerstverhalen voorlezen in de kerstperiode.
Na het succes van boeken en verhalen voor kinderen, die worden voorgelezen op de woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur, gaan programmamakers Marion Geisler en Rinus van Itterzon verhalen verzamelen voor de kerst. Verhalen van luisteraars. Door kinderen en volwassenen.
Wie heeft of schrijft een mooi verhaal dat past in de Kerstperiode? Dat verhaal mag minimaal 500 woorden en maximaal 1000 woorden lang zijn. Stuur het in vóór 7 december aanstaande en wie weet wordt je/uw verhaal voorgelezen op Radio Aalsmeer.
Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 17.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.
Foto: Marion Geisler | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×