'Door de Mangel’ in gesprek met bloemiste Fleur Looy

Door de corona-maatregelen konden de uitzendingen van ‘Door de Mangel’ afgelopen twee weken niet doorgaan. Daarom waren twee herhalingen te horen: de uitzendingen met Mariëlle Buskermolen en Marloes Joore.

Wekelijks staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de spotlight in ‘Door de Mangel’ met presentator Elbert Huijts. En dat levert iedere week weer interessante gesprekken op. De uitzending van 23 november zal (mits COVID19 geen roet in het eten gooit) bloemiste Fleur Looy Diets plaats nemen naast presentator Elbert Huijts als 305e gast. Zij is bloemiste en staat op verschillende plekken in de regio met een bloemenkar.

Thomas Visser vroeg zich op 2 november jl. af hoe zij de drukte van haar werk kan combineren met het moederschap. Heb je ook een vraag voor Fleur? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert Huijts | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 16 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×