Operamuziek in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Intermezzo staat 23 november in het teken van de opera. Vooral Italiaanse, Duitse en Franse componisten zullen de revue passeren. Koorwerken en aria’s komen voorbij. Twee uur genieten voor niet alleen de  operaliefhebber.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 17 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×