Saïda Fakher te gast in 'Echt Esther'

Saïda Fakher is een Nederlandse van Marokkaanse afkomst. Zij werd uit 100.000 applicants geselecteerd om bij een elite organisatie in Hollywood te komen studeren: ‘The American Academy of Dramatic Arts’ in Los Angeles. Dit is een particulier conservatorium voor uitvoerende kunsten.
Saïda zet zich in voor mensen met dromen, in alles wat zij doet. Niet alleen in haar dagelijks leven, maar ook in haar kunst en op haar social media. Zoals Albert Einstein zei: “Immagination kan je overal brengen”. Daar is Saïda van overtuigd.
Komende donderdag 26 november om 19.00 uur is Saïda te gast bij ‘Echt Esther’. Heb jij een vraag voor haar? Mail deze voor de uitzending naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×