Danique Robijns zingt bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zaterdag 14 november ontvangt ‘Sem op Zaterdag’ een Amstelveense zangeres die twee weken geleden haar eerste EP uitbracht. Danique Robijns is de naam, door Snelle ontdekt en onder zijn vleugels gaat ze ontdekken wat haar mogelijkheden zijn. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Rihanna, Justin Bieber en Ella Mai. Tussen 11 en 12 is Danique in de studio en van 10 tot 11 zorgt Sem voor het voorprogramma.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Danique Robijns | eigen foto

Gepubliceerd: 9 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×