Preview expositie 'Toekomst' in 'That's Life'

Donderdag 12 november is het weer tijd voor het kunst en cultuurprogramma ‘That’s Life’. Presentatrice Jenny Piet gaat samen met Heleen van Haaften van KCA een preview geven van de op handen zijnde expositie ‘Toekomst’ die wordt gegeven in het Oude Raadhuis. KCA heeft de Vereniging Amstelland Kunst een aantal kunstenaars uitgenodigd om te komen exposeren. De opening zou in ‘That’s Life’ plaats vinden, maar door alle regels wordt het een feestelijke preview. De expositie gaat open begin december. Via Radio Aalsmeer-TV of via www.radioaalsmeer.nl kunt u naar uw eigen TV kijken en filmpjes over de kunstwerken zien.

Jan Daalman onze dorpsdichter heeft een gedicht geschreven over Toekomst en er is muziek, helaas niet live, maar via filmpjes van Anita Sanders.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 9 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×