Ook de kinderboerderij moet deuren tijdelijk sluiten

Aalsmeer – Met de nieuwste corona-maatregelen die op 3 november bekend zijn gemaakt, moeten diverse instellingen in Aalsmeer hun deuren (weer) sluiten. Zo moeten de bibliotheek, het zwembad en de musea tijdelijk dicht. Ook kinderboerderij Boerenvreugd  gaat dicht voor publiek. De sluiting is van donderdag 5 november t/m woensdag 18 november. De boeren en boerinnen van OTT (Ons Tweede Thuis) blijven doordeweeks wel op de boerderij komen om de dieren te verzorgen. Boerenvreugd is blij dat zij in ieder geval hun werkzaamheden kunnen blijven doen. In het weekend nemen de vrijwilligers de verzorging van de dieren op zich.

De kabouterbingo die kinderboerderij Boerenvreugd onlangs nog wel kon organiseren, was een succes. De gehele maand oktober stonden er kabouters in de ruime speeltuin van de boerderij verstopt die gezocht moesten worden. Doordat de kinderen de hele maand oktober konden meespelen was er een goede spreiding van de deelnemers. Uit alle ingeleverde briefjes zijn 3 prijswinnaars getrokken. Linne, Thijs en Joep zijn de gelukkigen. Zij hebben hun prijs inmiddels opgehaald. Gefeliciteerd!

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd | eigen foto

Gepubliceerd: 5 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×