Snoeiboot vaart op 14 november weer uit

Aalsmeer – Op zaterdag 14 november 2020 vaart de snoeiboot weer uit. Eilandeigenaren op de Westeinderplas krijgen zo de mogelijkheid om hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren.
De boot ligt op 14 november weer op de inmiddels vertrouwde locaties: tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13.00 uur tot 16.00 uur bij het Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug.
Als de snoeiboot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, dan is deze waarschijnlijk even aan het lossen. De boot komt zo snel mogelijk weer terug.

Snoeiafval
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om daarbij te helpen, biedt de gemeente een aantal keer per jaar de mogelijkheid om snoeiafval van de eilanden gratis af te voeren. Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt niet geaccepteerd.

Meer informatie
Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de gemeente: (0297) 38 75 75. Vraag naar afdeling Veiligheid en Handhaving, vaarwegbeheer/boswachter.

 

Gepubliceerd: 3 november 2020 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×