Veiling kunstwerk t.b.v. restaurant Oh!

Aalsmeer – Dat de horeca het moeilijk heeft in deze coronatijd, moge duidelijk zijn. Gelukkig worden de ondernemers door vele plaatsgenoten gesteund. Behalve maaltijden bestellen, ontstaan er soms ook andere hartverwarmende initiatieven.

Sinds januari 2014 is restaurant Oh! gevestigd in de Ophelialaan. Inmiddels een begrip in Aalsmeer en omstreken. Rob en Edith laten samen met hun team menig bezoeker genieten. Dat corona de restaurantsector hard raakt, was ook (schoon)zus Annelien niet ontgaan. “Het blijft een strijd voor vele restaurants om het hoofd boven water te houden”, aldus de beeldend kunstenares.

Om haar broer en schoonzus te helpen, biedt zij een bronzen tulp ter veiling aan. Via Facebook of Instagram kan iedereen middels een privé-bericht een bod uitbrengen. Dat kan tot 22 november om 20.00 uur en dan mag de hoogste bieder zich de eigenaar noemen van het 45 cm grote kunstwerk. Uiteraard komt de opbrengst ten goede aan restaurant Oh! Het hoogste bod staat op 19 november op €1850,-.

Ook een leuke actie voor de horeca of andere door COVID19 getroffen bedrijven? Laat het ons weten!

Foto: Bronzen Tulp | Annelien Dekker

Gepubliceerd: 19 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×