Eigen Haard waarschuwt voor malafide mondkapjesverkopers

De bewonerscommissie van de flat in de Rozenstraat / Chrysantenstraat waarschuwt de bewoners van dit ouderencomplex voor malafide  mondkapjes-verkopers. In een pamflet dat op de deur van het complex is opgehangen, staat o.a: “Er zijn mensen die aan de deur ‘mondkapjes’ verkopen. Deze mondkapjes zijn ingespoten met een bedwelmende stof. De koper moet voordoen hoe het mondkapje opgaat, raakt bedwelmd en valt neer. Ondertussen wordt de woning leeggehaald.”

Deze praktijken zijn waar gebeurt in Amsterdam, maar dat zou zo maar in Aalsmeer ook kunnen gebeuren. “Zeker in de ouderencomplexen is het belangrijk de huurders hiervoor te waarschuwen. Blijf alert en voorzichtig. Verkeerde personen proberen van alles. Mondkapjes enz. worden NOOIT aan de deur verkocht!”

Een belangrijke waarschuwing die wij graag doorgeven!

Foto: Waarschuwing mondkapjesverkopers | LNF (Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 19 november 2020 om 19:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×