'Aalsmeer by Night' eert overleden artiesten

Donderdagavond 24 december (kerstavond) is er weer een extra lange aflevering van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Deze avond tussen 20.00 en 23.00 uur, een misschien niet zo vrolijk jaaroverzicht. Deze drie uur een klein overzicht van muzikanten die overleden zijn in 2020.

Ook in het afgelopen jaar moesten we afscheid nemen van bekende en minder bekende zangeressen, zangers en muzikanten. Donderdagavond hoor je informatie over de betreffende muzikant, zanger of zangeres en draait programmamaker Meindert van der Zwaard van al die artiesten hun muziek waarmee hij of zij bekend zijn geworden. Aansluitend tussen 23.00 en 24.00 uur nog een korte reguliere ‘Aalsmeer by Night’ met de ‘Reclameplaat’, de ‘Kerstplaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen en het actuele overzicht van de Nederlandse Top 10.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Foto: Meindert vd Zwaard | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 21 december 2020 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×