Terugblik en DJ bij ‘Young Ones'

Woensdag 23 december kun je de laatste ‘Young Ones’ van dit jaar beluisteren. Jonas en Stevan sluiten het jaar af met een korte terugblik op 2020. Was het naast de coronaperikelen een speciaal jaar voor de presentatoren? Wat waren hun hoogte- en dieptepunten? Ze skypen met Maud Noordam van Unity die dit jaar ineens een bekende Nederlander is geworden door het Junior Songfestival. En er is een interview met de 15-jarige Viggo Smit, die als DJ Virato de muzikale wereld aan het veroveren is.

Young Ones‘ hoor je om de week op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: DJ Virato | eigen foto

Gepubliceerd: 16 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×