Kerstgroetjes bij ‘DownTown Radio’

Het leukste onderdeel van het maandelijkse programma ‘DownTown Radio’ is toch altijd wel de gast of de gasten in de radiostudio. Helaas kan dit vanwege de coronamaatregelen nu niet, maar omdat het een programma is voor en door mensen met een verstandelijke beperking, gaat er geskypet worden met een aantal. Zij mogen de kerstgroetjes doen aan hun familie, vrienden, collega’s en noem maar op en een mooi of vrolijk (kerst) nummer aanvragen. Dat wordt vast weer gezellig zaterdag 19 december om 13.00 uur.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 15 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×