Volgende uitzending ‘Door de Mangel’ pas in januari

Maandag 14 december was de fotograferende operatieassistent Cynthia Frankvoort de 306e gast in de ‘Door de Mangel’. Na later bleek, was zij ook de laatste gast van 2020, want door de nieuwe coronamaatregelen kan de talkshow geen gasten meer ontvangen in de studio. De geboren Amstelveense woont in Kudelstaart en omschreef zichzelf als een spontane, gezellige perfectionist. Frankvoort maakt de meest vreemde dingen mee in de operatiekamer. “We moeten soms de meest vreemde voorwerpen uit lichamen verwijderen”. Naast haar werk in het ziekenhuis, is zij een jaar geleden gestart als fotograaf.

Breinmeisjes
Zoals iedere gast, is ook Cynthia op zoek gegaan naar een opvolger. Zij vond er zelfs twee. Jamie Lopez en Joyce Overvliet. “Deze meiden maken naast hun werk binnen de zorg onder de naam Breinmeisjes mentale problemen bespreekbaar op Instragram en geven begrijpelijke uitleg”, vertelde de zorgmedewerkster. “Tijdens corona werken veel mensen thuis en zijn dan sneller afgeleid en minder geconcentreerd”, legde Cynthia uit. Zij vraagt zich af of zij tips hebben om de afleiding uit te schakelen of de concentratie vast te houden.

Heb je een vraag voor Jamie en Joyce? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858. Helaas is nu nog niet bekend wanneer deze uitzending zal plaatsvinden. In ieder geval na 15 januari. Houd de website en het tv-kanaal van Radio Aalsmeer in de gaten!

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Cynthia Frankvoort | eigen foto

Gepubliceerd: 14 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×