Aalsmeer Centrum bedankt klanten

Aalsmeer – Het was een roerig jaar voor iedereen en zeker ook voor de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De meesten moesten hun deuren in maart tijdelijk sluiten of ingrijpende veiligheidsmaatregelen treffen. Toen leek er een lichtpuntje te komen en kon iedereen weer open. In oktober moest de horeca toch weer sluiten, waarbij de meesten weer creatief werden met afhalen en bezorgen. Maar toen kwam het slechte nieuws in december dat ook alle niet-essentiële winkels dicht moesten. Wat een klap voor alle ondernemers die hun toch al slechte jaar in de laatste weken van het jaar een beetje hoopten goed te maken. En weer zag je die veerkracht van de ondernemers in Aalsmeer Centrum. Ze bleven de schouders eronder zetten en probeerden hun klanten zoveel mogelijk te blijven helpen.

Dankbaar
Ondanks dat het zeer onzekere tijden waren in 2020, zijn de lokale ondernemers vooral ook dankbaar. Dankbaar dat klanten naar hun winkel of zaak bleven komen en dankbaar voor het begrip en geduld dat ze vaak moesten hebben. Winkelen door alle extra maatregelen was niet altijd fijn, maar velen bleven lokaal kopen. En de ondernemers bleven met leuke acties komen en zorgden voor sfeer in Aalsmeer Centrum, zoals de feestverlichting en het kerstmannenorkest, om iets terug te doen voor hun klanten.

Veel acties
En toen kwam september, waarbij het normaal gesproken altijd groot feest is in Aalsmeer. De ondernemers in Aalsmeer Centrum toverden deze maand toch om tot feestmaand met als start de Aalsmeerse Week. Door heel Aalsmeer wapperde de Aalsmeerse driekleur rood, groen en zwart. Ook in de winkelstraten kwam je de vlaggen overal tegen. En het centrum werd ‘veroverd’ door de grappige wuppies. Nog vele andere acties volgden.

Feel Good
De ondernemers wilden het jaar met een bijzondere actie afsluiten en hun klanten in de watten leggen met een Feel Good Relaxpakket. De winnaar krijgt een verwenbehandeling bij één van de kappers of schoonheidssalons of kan deze weg geven aan iemand die het verdiend heeft. Door afgekondigde lockdown is besloten deze actie te verlengen tot eind januari, waarbij er hopelijk weer veel mogelijk is. Wil je meedoen? Vul dan je gegevens in op het formulier en maak kans. Hier kun je het formulier vinden: shorturl.at/biD68

Het bestuur van Meer Aalsmeer wenst iedereen namens de meer dan honderd ondernemers uit Aalsmeer Centrum het allerbeste voor 2021. Op naar een jaar waarin alle deuren weer snel geopend kunnen worden, iedereen weer normaal kan winkelen en dat er weer veel gezelligheid zal zijn tijdens leuke evenementen. Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!

Gepubliceerd: 28 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×