Aalsmeerse kerstinkopen lokaal bezorgd

Aalsmeer – Nog even en het is kerst. En dan moeten de meeste winkels moeten sluiten. In ieder geval fysiek; en dat nu juist de drukste tijd van het jaar aanbreekt. Natuurlijk, online, telefonisch of per mail kan er nog steeds besteld worden, maar dan moeten de klanten je wel kunnen vinden. Én de gekochte cadeau’s moeten ook nog op tijd bezorgd worden. Pop-Up Aalsmeer gaat hierbij helpen.

Onder het motto van: Kom tevoorschijn, en laat zien wat je te bieden hebt. Dat is nu helemaal noodzakelijk. Vandaar dat Pop-Up Aalsmeer de Aalsmeerse en Kudelstaartse ondernemers, die gedwongen dicht zijn, de helpende hand bieden.

Zichtbaarheid
Zo staan de Social Media kanalen van Pop-Up Aalsmeer ter beschikking voor filmpjes van winkeliers en horeca om hun producten en artikelen aan te prijzen, inclusief vermelding hoe mensen kunnen bestellen. Daarnaast zullen Visit Aalsmeer, Aalsmeer Lokaal, Ondernemend Aalsmeer en de Gemeente deze actie ondersteunen en regelmatig deze posts delen.

Lokale bezorgdienst
Een extra service aan die winkeliers die hun deuren gedwongen moeten sluiten, is de bezorgdienst. Met behulp van elektrische (bak)fietsen en auto(s) gaat Pop-Up Aalsmeer de kerstverkoop lokaal bezorgen. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar vrijwilligers. Meer Voor Fietsen en Renault Nieuwendijk hebben al vervoer aangeboden, waarvoor grote dank. De Pop-Up Aalsmeer Delivery Service kost de klant €10,00. Dit bedrag is voor de lokale Voedselbank en de klant doet automatisch mee met de Decemberkalenderactie en maakt kans op mooie lokale prijzen. En natuurlijk de hoofdprijs: een 55″ Flatscreen TV t.w.v. € 449.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 18 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×