Boom vat vlam aan de Dreef

Bomen zijn in Aalsmeer altijd een welkom gespreksonderwerp. Ook de bomen aan de Dreef zijn al vaker besproken. Wel of niet omhakken, omwaaien en tegen het splinternieuwe schoolgebouw vallen, maar deze hadden we nog niet gehad.

Donderdagmiddag 17 december werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Dreef. Gelukkig hoefden de brandweerlieden niet ver, want dat is om de hoek van de kazerne. Ter hoogte van de IKC Triade bleek zo waar een boom in de brand te staan. Met een hoge druk straal heeft de brandweer de brand geblust. Omwonenden hadden gezien dat jongeren de boom, met vuurwerk, in de brand hadden gestoken. De boom is zodanig beschadigd dat de gemeente genoodzaakt is om de boom om te zagen.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 17 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×