Meerlanden gul voor clubs en stichtingen

Aalsmeer – Het Meerlandenfonds heeft de 116 gelukkige winnaars van 2020 bekendgemaakt. Dit jaar helaas geen feestelijk evenement, maar gelukkig wel veel verraste vrijwilligers. Dit jaar is de wethouders van de Meerlanden gemeenten gevraagd om één organisatie persoonlijk te verblijden met een cheque uit het fonds.

Wethouder Alink feliciteert de winnaars uit haar gemeente: “Fantastisch dat zeventien organisaties uit Aalsmeer en Kudelstaart dit jaar een bijdrage ontvangen. Ik draag al deze winnaars een zeer warm hart toe en ben blij dat Meerlanden dat gevoel met mij deelt. Van harte gefeliciteerd allemaal!”

Living Memories
De wethouder koos ervoor om een cheque te overhandigen aan Sylvana Wildschut, vrijwilliger van Stichting Living Memories . Zij geven gezinnen een blijvende herinnering aan hun kind dat komt te overlijden of overleden is, in de
vorm van een professioneel videoportret. “Ik ben zeer onder de indruk van Sylvana en haar verhaal én dat zij de kracht heeft gevonden om haar overleden zoontje te eren door vrijwilliger te worden bij deze stichting. Ik hoop dat velen
de  Stichting Living Memories willen steunen zodat zij hun prachtige werk kunnen voortzetten”, aldus wethouder Alink.

Meerlandenfonds
Algemeen directeur van Meerlanden Angeline Kierkels mist het persoonlijke contact van het jaarlijkse event met al die vrijwilligers, maar vindt het mooi hen op toch op deze manier te kunnen verrassen: “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. En misschien in deze periode wel meer dan ooit. Met veel creativiteit en doorzettingsvermogen proberen zij hun werk zo goed mogelijk voort te zetten om daarmee bij te dragen aan een mooie en duurzame leefomgeving in de regio, vandaag en morgen. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen”.

Gepubliceerd: 17 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×