Afsluiting Beethovenjaar bij ‘Intermezzo’

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Afsluiting Beethovenjaar
Op de laatste maandag van 2020 de afsluiting van het Beethovenjaar bij ‘Intermezzo’ om 21.00 uur. Vorige keer nam Sem u mee met Beethoven en de ‘leermeester’ Mozart. Deze keer de andere ‘leermeester’ Haydn. Wat het deze keer gaat worden is nog niet bekend, in ieder geval wel een symfonie en een pianoconcert.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest (l) en Cor Knolm(r) | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 24 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×