Lisa Endhoven op herhaling in 'Door de Mangel'

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’  een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 28 december zal de 272e aflevering die eerder is uitgezonden op 11 november 2019 te beluisteren zijn. In die uitzending was Lisa Endhoven te gast. Gon Zethof nodigde destijds de leukste kapster van Nederland uit. Lisa Endhoven is een enthousiaste jonge onderneemster met een eigen kapsalon in Kudelstaart. Daarnaast handbalt zij op hoog niveau. Hoe kan zij dat toch allemaal combineren?

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lisa Endhoven | eigen foto

Gepubliceerd: 23 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×