Herinneringverzoeken bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Herinneringverzoeken
Tweede Kerstdag gaat Sem van Hest tussen 10.00 en 12.00 uur afkicken van Kerstmuziek met een beetje Kerst, beetje toekomst en een oproep aan de luisteraars. Welk muzieknummer geeft volgens u het beste dit, bijna afgelopen jaar, weer? Waar heeft u een mooie herinnering aan? Alles kan. Graag sturen naar sem@radioaalsmeer.nl.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 21 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×