KDO verlengt contract trainer Mark Wietsma

De Kwakel – Eind november jl. zijn het veldvoetbalbestuur van KDO en hoofdtrainer Mark Wietsma overeengekomen om de samenwerking voor één jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf werd er snel besloten om verder te gaan met de ambitieuze 31-jarige inwoner van Utrecht. Het is een zeer opmerkelijke start voor Mark als hoofdtrainer in De Kwakel geworden, mede door de coronaperikelen.

“KDO is een hele warme vereniging, waarbij de randzaken goed geregeld zijn. Na afloop van de wedstrijden in de kantine (toen het nog kon…) spraken diverse personen, buiten de selectie om, mij aan en tonen oprecht belangstelling in mij als persoon. Ik heb te maken met een voetbalgekke selectie, waarbij er veel onderlinge betrokkenheid is. Het is prettig samenwerken met de totale selectie en ik kan mijn eigen ideeën tot uitvoer brengen”, vindt Wietsma.

Gepubliceerd: 10 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×