Kersterige muziek in 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Na het Sinterklaasweekend is het tijd om de muzikale blik op de laatste week van 2020 te richten. Was vroeger het Kerstrepertoire beperkt, tegenwoordig is in bijna elk muziekgenre wel wat ‘kersterigs’ te vinden. Sem is in alle genres gedoken om daar een smakelijk voorschot op Kerstmis mee te nemen. Hijzelf kwam tot verrassende ontdekkinkjes en het resultaat is komende zaterdag te beluisteren in ‘Sem op Zaterdag’

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 december 2020 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×