Operatieassistent en fotograaf in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ de 306e gast. De veelzijdige Kudelstaarter Ronald Stolwijk omschreef zichzelf als een gezellige organisator die geen nee kan zeggen. Stolwijk groeide op in Kudelstaart en belandde via een vriend op de HES waarna hij de IT in ging. Bij een groot internationaal bedrijf kan hij zijn organisatietalent goed inzetten. De adjudant bij de carnavalsvereniging De Pretpeurders verwacht in 2021 geen groots carnavalsfeest. “Hooguit dat we iets met de jeugd kunnen doen”, vertelde de sloeproeier teleurgesteld.

Cynthia Frankvoort
Uiteraard is Ronald opzoek gegaan naar een opvolger. Die heeft hij gevonden in de persoon van Cynthia Frankvoort. Naast haar werk in de operatiekamer van het ziekenhuis, is zij ook fotograaf. “Wat mij altijd opvalt is dat ze veel speelt met de natuur en bijbehorende kleuren. Ik vraag mij af waar zij haar inspiratie vandaan haalt om die prachtige locaties te vinden”, Heb je een vraag voor Cynthia? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Cynthia Frankvoort | eigen foto

Gepubliceerd: 7 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×