Sinterklaas met Aalsmeers Harmonie

Aalsmeer – Het heerlijk avondje komt eraan! Net als op 4 oktober presenteert Aalsmeer Harmonie weer een speciaal filmpje op You Tube: “Hij komt, hij komt”. Daarin ziet u op de klanken van bekende Sinterklaasliedjes pakjesavond vierende leden van Aalsmeer Harmonie tijdens een digitale Sinterklaasavond door de jaren heen. Niet alleen recente foto’s en filmpjes voorbij, de muziekvereniging gaat ook terug naar de kindertijd van hun leden. Ontzettend leuk om terug te zien hoe Sinterklaas ook toen al zoveel kinderen blij wist te maken.

Het filmpje is woensdag 25 november 2020 gepubliceerd op de website en Facebookpagina van Aalsmeers Harmonie. Het is alweer het vierde digitale project. Helaas is het voor de harmonie nog steeds niet verantwoord om met elkaar te repeteren en musiceren. Daarom organiseren zij regelmatig digitale projecten. Zo houden zij contact met elkaar en blijft de muziek leven.

Gepubliceerd: 2 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×