The Beach in zwaar weer door corona

Indoor beach- en evenementenlocatie The Beach Aalsmeer aan de Oosteinderweg is flink geraakt door de gevolgen van coronacrisis en dreigt financieel ten onder te gaan. Fans van The Beach zijn een doneeractie gestart om de hal van de ondergang te redden. Zij hopen een bedrag van € 25.000,- bijeen te brengen.

De indoor strandlocatie is al jaren een begrip in de Nederlandse en internationale beachvolleybalwereld. Oprichters Irene van Uden en Ruud Vismans openden de deuren van het voormalige veilinggebouw op 5 april 1996. Het familiebedrijf heeft sindsdien vele nationale en internationale beachvolleybaltoernooien georganiseerd. Zo wordt het Nederlands kampioenschap indoor beachvolleybal er al jaren gehouden. Afgelopen januari werd het toernooi daar al voor de zevende keer gespeeld.

Naast beachvolleybal wordt The Beach, dat komend jaar 25 jaar bestaat, ook voor andere doeleinden gebruikt. Er wordt o.a. footvolley, korfbal, handbal, rugby en beachsoccer gespeeld. Er wordt muziek gemaakt, gezongen en de salsa gedanst. Er zijn evenementen voor leerlingen van scholen, voor ouderen en voor mensen met een beperking. En het is de vaste locatie voor evenementen als Aalsmeer Roest Niet, de Droomdisco, Salsa-avonden, de Laatste Werkdag en talloze feestavonden met DJ’s en artiesten.

The Beach kan jouw steun wel gebruiken!
Op deze pagina kun je The Beach steunen met een donatie. Op de actiepagina staat te lezen dat The Beach door de coronamaatregelen in een donkere periode zit. “Het is stil in het pand dat normaal bruist en leeft! Als de huidige situatie aan blijft houden, is de kans groot dat het haar deuren, hallen en restaurant moet sluiten.”

Foto: The Beach

Gepubliceerd: 23 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×