Eerste nacht met avondklok rustig verlopen

Aalsmeer/Kudelstaart – De eerste nacht waarin de avondklok van kracht was is in Aalsmeer/Kudelstaart redelijk rustig verlopen. Wel was er een  incident met één persoon die door agenten is aangehouden. Bij een controle vanwege de de avondklok werd de man zo boos dat hij zijn fiets tegen de politieauto gooide. De verdachte werd in de boeien geslagen en overgebracht naar het cellencomplex.

Jeugdagente Kim laat op Instagram weten dat de eerste nacht met avondklok binnen de eenheid Aalsmeer-Uithoorn rustig is verlopen: over het algemeen hield men zich aan de maatregel. “De avondklokeenheid heeft twee bekeuringen uitgeschreven voor de avondklok en een feestje waarbij iets te veel mensen aanwezig waren moeten beëindigen. Deze mensen zijn gewaarschuwd en naar huis gestuurd”, aldus Kim.

Gepubliceerd: 24 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×