Etalages in Aalsmeer-dorp vol met poëzie

Aalsmeer – In de etalages van Aalsmeer Centrum zullen tijdens de Nederlandse ‘Week van de Poëzie’ van 28 januari tot en met Valentijnsdag 14 februari gedichten te lezen zijn van Aalsmeerse dichters. Het thema van de ‘Week van de Poëzie’ is dit jaar SAMEN. “Poëzie verbindt en voedt, inspireert en brengt mensen samen”, aldus KCA.

Zoals zoveel evenementen niet door kunnen gaan, is het ook niet mogelijk om in Cultureel Café Bacchus de jaarlijkse Poëzieavond te houden. De werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA heeft echter een bijzonder alternatief gevonden. Samen met winkeliers van Aalsmeer dorp zetten zij poëzie in de etalage. De werkgroep is dan ook trots te kunnen melden dat er in maar liefst 23 etalages van Aalsmeer Winkeldorp gedichten gepresenteerd worden! Hoewel samen steeds kleiner lijkt te worden, nodigt KCA u uit voor een winterwandeling langs de etalages van de deelnemende winkeliers.

KCA: “Er zijn 32 gedichten binnengekomen! Onder deze dichters zijn twee Belgische dames en ook verwelkomen wij onze oudste debutante Anny van 87 jaar! Geniet van de uitnodigende etalages want ook al zijn de niet essentiële winkels gesloten, de online verkoop kan gewoon doorgaan; steun daarom onze lokale ondernemers en maak een mooie doelbewuste wandeling door het centrum van Aalsmeer.”

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×