Gratis fruit tijdens noodopvang

Aalsmeer – JOGG Aalsmeer deelde van 18 tot en met 22 januari 2021 fruit uit aan alle basisscholen in gemeente Aalsmeer. Dankzij Albert Heijn Kudelstaart, Praamplein en Poldermeesterplein ontvingen de leerlingen gratis stuk fruit bij de noodopvang.

Met dit initiatief legt JOGG Aalsmeer de nadruk op het belang van gezonde voeding, naast het voldoende bewegen en genoeg slapen. De drie vestigen van Albert Heijn dragen als JOGG-partner hier aan bij door het fruit gratis beschikbaar te stellen. “Een mooi gebaar waarmee we op een positieve manier aandacht creëren voor een gezonde leefstijl voor jeugd”, vertelt JOGG-coördinator Micha Hoogewoud van Team Sportservice.

JOGG Aalsmeer zet zich in voor een gezonde jeugd en een gezonde toekomst. JOGG is een samenwerking van gemeente Aalsmeer, Albert Heijn, GGD Amsterdam, Levarht, Team Sportservice en Zorg en Zekerheid. Heb je nog vragen over JOGG of de gezonde leefstijl? Neem dan contact op via joggaalsmeer@teamsportservice.nl.

Gepubliceerd: 21 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×