'Happy Stones' zoeken in Kudelstaart

Kudelstaart – Wel eens gehoord van Happy Stones? Dit zijn stenen die beschilderd worden met verf of met stiften en vervolgens door zomaar iemand ergens neergelegd worden om een willekeurige vinder blij te maken. Een Happy Stone die je vindt, mag je houden of ergens anders neerleggen om weer iemand anders blij te maken.

Het doel van een Happy Stone is dat deze ‘op reis’ gaat en zo worden steeds nieuwe vinders blij gemaakt als ze een Happy Stone kunnen vinden. In principe zou je de beschilderde stenen overal kunnen vinden, ten minste als er stenenschilders in de buurt zijn.

Op Facebook zijn enkele Happy Stones groepen terugvinden waardoor je kan ontdekken waar ze actief zijn. Sinds kort heeft Brenda Brouwer ook een Facebook-pagina aangemaakt voor Kudelstaart. De eerste stenen zijn inmiddels beschilderd en verstopt in Kudelstaart.

Foto: Brenda Brouwer

Gepubliceerd: 30 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×