Vermiste man onderkoelt gevonden bij Molenpoel

Aalsmeer – Eerder meldden wij al dat er in de nacht van dinsdag op woensdag gezocht werd naar een vermiste man. Zowel de politie als de Koninklijke Marechaussee deden mee aan de zoektocht. Ook een drone met warmtecamera wist de man niet te vinden. Sinds woensdagmorgen was ook een boot van de politie op het water aan het zoeken.

Uit eindelijk werd de man woensdagmiddag 6 januari omstreeks 14.00 uur aangetroffen in een rietkraag op een eilandje aan de Molenpoel. De man had onderkoelingsverschijnselen, maar was wel aanspreekbaar. De hulpdiensten hebben de man naar een ziekenhuis vervoerd. 

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 6 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×