Street Winter Games voor jongeren Aalsmeer

Aalsmeer – Jongeren van 13 tot en met 17 jaar kunnen op woensdag 24 februari 2021 in Aalsmeer gratis sporten bij de Street Winter Games. Op het programma staan activiteiten als kickboksen, streethandbal, panna voetbal, graffiti spuiten en 3 tegen 3 basketbal.

Tijdens Street Winter Games kunnen de jongeren, bij wie de sociaal-emotionele gevolgen van de lockdown zwaar vallen, sporten met leeftijdsgenoten en hun hoofd leeg maken. De organiserende partijen, Team Sportservice, Buurtwerk en Cultuurpunt, zien dat de 13- tot en met 17-jarigen behoefte hebben aan sociaal contact en iets leuks willen ondernemen. De jongeren kunnen meedoen aan kickboksen, streethandbal, panna voetbal, graffiti spuiten en 3 tegen 3 basketbal.

Sport belangrijk
Buurtsportcoach René Romeijn van Team Sportservice: “De lockdown is zwaar voor de jongeren, ze vervelen zich. Sport is zó belangrijk voor de gezondheid. Niet alleen lichamelijk, maar juist ook voor de sociale en emotionele waarden. Ik hoop dat we zo de Aalsmeerse en Kudelstaartse jongeren helpen.”

Inschrijven
Street Winter Games vindt buiten plaats op woensdag 24 februari van 14.00 – 15.00 uur bij De Bloemhof, Hornweg 187 in Aalsmeer. Jongeren kunnen zich gratis inschrijven voor Street Winter Games via www.teamsportservice.nl/aalsmeer. Deelname is gratis, maar er is beperkt plek.

Foto: Renata Jansen

Gepubliceerd: 15 februari 2021 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×