De tijd staat niet stil in 'Aalsmeer by Night'

Zondag 28 maart gaat de zomertijd weer in en zetten we de klok een uur vooruit. Volgende week begint ook de avondklok een uur later. Donderdag 25 maart klinkt ‘Aalsmeer by Night’ ook als een klok! Deze avond weet presentator Meindert van der Zwaard vanaf 22.00 uur waar de klepel hangt en draait hij muziek waarin een klok voor komt!
In het tweede uur gaat de muziek over ’tijd’. Bij tijd en wijle gaat het over de ’tijd van het jaar’, de ‘juiste tijd’, ‘verspilde tijd’ en de ’tijd van je leven’. De tijd zal leren welke hits onze klokkenluider laat horen.
Ook ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en ‘Aalsmeer Easy’ staan ook in het teken van ‘De Tijd’! Andere vaste onderdelen zoals de de ‘De Reclameplaat’,  ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Oud & Nieuw’, gaan even buiten de thema’s om.
‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Gepubliceerd: 22 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×