Met 'Sem op Zaterdag' de zomertijd in

Het zal niet verbazen dat, in het weekend waar de zomertijd ingaat, Sem’s programma op zaterdagmorgen in het teken staat van die komende zomer; dat wat we hopen en verwachten, weer mag over enkele weken, anderhalve maand. Vrolijk het weekend in, met uitzicht op meer…

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 22 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×