'Echt Esther' over bijna-doodervaring

In 2015 had Catja De Rijk-Dekker een hartstilstand en een bijna-doodervaring. Ze heeft besloten deze ervaring niet voor zichzelf te houden, maar te delen. Zij leeft haar leven vanuit haar hart, dat gunt ze iedereen. Ze voelt dat zij is teruggestuurd met een taak en die taak is: die grote onvoorwaardelijke liefde die zij tijdens haar bijna-doodervaring heeft gevoelt door te geven in dit leven.

Zij heeft deze heftige gebeurtenis om kunnen zetten in positiviteit. De hartstilstand met bijna-doorervaring is het allermooiste geschenk dat zij ooit heeft mogen ontvangen. Dit heeft zij verwoord in een boek wat binnenkort uit komt. Er is inmiddels een documentaire van Catja online te zien. Sinds het filmpje stroomt haar mailbox dagelijks vol met ervaringen van mensen.

Reuze benieuwd naar wat er nu zo anders is in het leven van Catja, maar ook naar hoe zij mensen als coach helpt in haar praktijk. Heb je een vraag voor Catja, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×