'RAP' bespreekt de gevolgen van de verkiezingen voor Aalsmeer

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Op woensdag 24 maart gaat het panel van ‘Radio Aalsmeer Politiek’ in op de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Wat betekent het voor Aalsmeer? Hoe kijken we tegen verrassingen aan? Wat zegt het wellicht al over de gemeenteraadsverkiezingen in 2022? Helaas nog wel via videobellen, toch zullen de panelleden zich er niet van weerhouden hun mening te geven.
Vragen voor onze volksvertegenwoordiger(s) kunt u mailen naar sem@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending via telefoonnummer 0297-325858.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wie zit er straks in het torrentje? | Pixabay

Gepubliceerd: 17 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×