Dick de Kuijer op herhaling in ‘Door de Mangel'

Helaas zijn de coronamaatregelen nog steeds niet veranderd, waardoor de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar. Deze week gaan we iets verder terug in de tijd.

Op maandag 22 maart gaan we terug naar 11 juni 2018. In die uitzending was Dick de Kuijer te gast. Half Aalsmeer kent Dick van het zwembad, maar hij is ooit begonnen als boekhouder. De sport trok meer en De Kuijer werd uiteindelijk directeur bij de ESA. Als pensionado was hij destijds ook actief, o.a. als voorzitter van de Stichting Watertoren en als vicevoorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Maar minder bekend is zijn muzikale carrière als zanger in de groep “Never Told”. De kernwoorden die het best bij Dick passen zijn: positief, energiek en harmonieus. Dit alles en meer hoor je maandag 22 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Dick de Kuijer | eigen foto

Gepubliceerd: 17 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×