Verkiezingsmuziek in 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

‘Sem op Zaterdag’ gaat muzikaal in op de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Dus kan Sem pas op donderdag beginnen met het samenstellen van zijn keuzes en daarnaast wil hij ook even aandacht besteden aan de jarigen en ook dat heeft een reden. Hoe de uitslagen en verjaardagen ook vallen, het blijft een lekkere opening van het weekend.
Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×