'That's Life' terug van weggeweest

Het culturele programma ‘That’s Life’ is terug van weggeweest. Dit keer op de vrijdagavond en alle gasten zijn, corona-proof, online te gast.

De eerste gast is niemand minder dan Suus Suiker. Zij is beeldend kunstenaar en heeft een complete zaal tot haar beschikking in het Flower Art Museum met als thema Poetry in wax. Suiker is kunstenaar van het jaar geworden met haar prachtige florale werk in Mixed Media. Oogstrelend werk door het gebruik van bijzondere materialen. Verder staat de nieuwe CD van Ninalynn in de uitzending centraal. De zangeres heeft een prachtige CD vol met Americano-muziek gemaakt. ‘Hummingbird’ heeft een zeer verfijnde toon.

Natuurlijk ontvangen Jenny Piet en Dennis Wijnhout ook de nieuwe voorzitter van Radio Aalsmeer in de uitzending, maar nu over zijn werk als directeur van het FAM. In het museum is de expositie Bloemendroom te zien en het is echt een droom. Kijk vooral mee via uw TV, omdat er veel werk in filmpjes te zien is, zowel over de kunst als de muziek en veel kunstzinnige nieuwtjes.

Kortom het kunst en cultuur programma van Aalsmeer op vrijdagavond 19 maart van 18.00 tot 20.00 uur.

Foto: Ninalynn | eigen foto

Gepubliceerd: 15 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×