Lintjesregen 2021: vijf Aalsmeerders koninklijk onderscheiden

Aalsmeer – Maandagochtend 26 april werden er vijf nietsvermoedende Aalsmeerders naar het gemeentehuis gelokt. Het was namelijk weer tijd voor de jaarlijkse lintjesregen. Vanwege de coronamaatregelen kon de ceremonie niet plaatsvinden zoals gebruikelijk, maar konden er toch enkele genodigden getuigen zijn van het opspelden van de koninklijke onderscheidingen.

Burgemeester Gido Oude Kotte mocht dit keer vijf keer ‘het heeft zijne Koninklijke Hoogheid behaagd’ uitspreken voor vijf nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau. In de trouwzaal werden de aanwezigen toegesproken en gefeliciteerd door burgemeester Oude Kotte. De Aalsmeerders werden bedankt voor hun grote inzet voor de Aalsmeerse samenleving.

Door de coronamaatregelen ging de overhandiging anders dan andere jaren: de onderscheidingen werden niet opgespeld door de burgemeester, maar door een eigen familielid.

De versierselen behorende bij de Orde van Oranje-Nassau zijn uitgereikt aan dhr. A. Terlouw, dhr. D.W. Vollmuller, mw. M.L.M. Zandvliet – Peeperkorn, mw. A.J. Mariën – van den Broeck en onze eigen Radio Aalsmeer bestuurslid en medewerker van het eerste uur dhr. L.B. Bader.
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Gepubliceerd: 26 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×