Unieke Avond4daagse in Aalsmeer

Aalsmeer – Ondanks de voortdurende coronacrisis wordt ook dit jaar een avond4daagse georganiseerd. Net als vorig jaar zal het wandelfeest voor kinderen verantwoord en volledig coronaproof zijn.
Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kunnen de kinderen in de gemeente Aalsmeer hun eigen Avond4daagse lopen. Team Sportservice organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigenroutes op hun eigen moment. Zo wordt de drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. Bovendien worden ze onderweg verrast met leuke berichten. De deelnemers kunnen tussen 29 maart en 30 juni wandelen, maar om er wel een prestatie van te maken moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen.

Inschrijven is mogelijk via www.teamsportservice.nl/aalsmeer. Deelname kost €6,50. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Wil je meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl

Gepubliceerd: 6 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×