Anneke Costerus op bezoek bij 'Sem op Zaterdag'

Zaterdag 5 juni ontvangt Sem een oud-collega, vriendin en “trait d’union” van Mark Enthoven en Miréya Derksen in ‘Sem op Zaterdag’. Anneke Costerus heeft een paar lekkere nummers uitgezocht die prima passen in dit zaterdagochtend programma. Vanaf 11.00 uur sowieso weer lekker het weekend in met ‘Sem op Zaterdag’!

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 31 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×