‘Door de Mangel' eindelijk weer live met de Breinmeisjes

Door de coronamaatregelen was de laatste live uitzending van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op 14 december 2020. In de 307e uitzending was Cynthia Frankvoort te gast, waarna helaas het coronavirus ervoor zorgde dat er maar liefst 21 herhalingen uitgezonden moesten worden.

Maandag 17 mei is het dan eindelijk zover dat de programmamakers weer een live gast in de studio kunnen ontvangen. Helaas nog wel met slechts één presentator. Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk ontvangen één van de twee Breinmeisjes die op 14 december jl. werden gevraagd door Cynthia Frankvoort. “Jamie Baars en Joyce Overvliet maken naast hun werk binnen de zorg onder de naam Breinmeisjes mentale problemen bespreekbaar op Instragram en geven begrijpelijke uitleg”, vertelde de zorgmedewerkster. “Tijdens corona werken veel mensen thuis en zijn dan sneller afgeleid en minder geconcentreerd”, legde Cynthia uit. Zij vraagt zich af of zij tips hebben om de afleiding uit te schakelen of de concentratie vast te houden. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur. Mocht je zelf een vraag hebben voor de Breinmeisjes, stuur deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jamie en Joyce | eigen foto

Gepubliceerd: 11 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×