Wethouder Van Rijn bij ‘Radio Aalsmeer Politiek'

Op 19 mei ontvangt Sem van Hest wethouder Robert van Rijn in het politieke programma van Radio Aalsmeer ‘RAP’. De afgelopen tijd zijn er voldoende gebeurtenissen voorgevallen die het bespreken waard zijn, zoals de perikelen rond Fort Kudelstaart, infrastructuur, Waterfront, wonen etc
Heeft u vragen voor de wethouder? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Robert van Rijn | Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 11 mei 2021 om 19:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×