‘Door de Mangel' nog één keer op herhaling met Job Tas

Afgelopen maandag was ‘Door de Mangel’ na vijf maanden eindelijk weer eens live. Jamie Baars was live in de studio en Joyce Overvliet schoof digitaal aan via Skype. Zij staan ook wel bekend als de ‘Breinmeisjes’: via Instagram maken zij mentale problemen bespreekbaar. Maar ook hun werk als Praktijkondersteuner Huisarts en kwaliteitsmedewerker met Korsakov patiënten kwamen aan bod. Beiden zijn levensgenieters en hebben dat ook in hun armen laten tatoeëren.

Natuurlijk hebben Jamie en Joyce ook weer een nieuwe gast uitgenodigd. Alleen niet voor volgende week, maar voor 31 mei. Op Pinkstermaandag zenden we nog één keer een herhaling uit. Job Tas is een echte muziekliefhebber en speelt o.a. in de band ‘Ten Beers After’. Hoe is het zo gekomen dat muziek zo’n belangrijke rol speelt in zijn leven? Vrolijk, rommelig en rechtdoorzee, dat zijn de drie eigenschappen die Tas zichzelf toeschreef

Maandag 31 mei komt Joany Voorn naar de studio. Zij heeft een restaurant in Kudelstaart gehad en heeft nu een carrière switch gemaakt. Joyce en Jamie willen graag weten hoe het met haar nieuwe massage bedrijf gaat. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: het voorwerp van Job Tas (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×