'Sem op Zaterdag' niet klaar met bedanken

Afgelopen zaterdag werden de zorgverleners in ruimste zin van het woord muzikaal bedankt en ondersteunt. Speciale aandacht dus voor het ziekenhuispersoneel, de thuiszorg, politie, boa’s, brandweer, verkeersregelaars, enz. Maar Sem had onvoldoende tijd om alle aanvragen van zorgverleners te laten horen. Het vervolg daarom komende zaterdag. En in de eventuele overgebleven tijd aandacht voor succesnummers van vorige Eurovisie Songfestivals. Sowieso weer lekker het weekend in!

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×