'That’s Life' als vanouds op donderdag

Deze maand in de hoofdrol Heleen van Haaften. Zij is een vaste gast geweest de afgelopen 4 jaar in het culturele radioprogramma wat betreft de exposities in het Oude Raadhuis. De voorzitter van de groep beeldende kunst van KCA slaat een andere weg in en vertrekt uit Aalsmeer. Voor ‘That’s Life’ een reden om haar in het zonnetje te zetten.

Heleen heeft de uitzending grotendeels zelf ingevuld met heel veel kunst, het Franse chanson en de leuke uitdaging waar zij zich nu verder mee gaat bezig houden. Dat ze nu even alle aandacht krijgt, is volgens haar niet nodig, maar voor ons echter een must.

Daarnaast verwelkomen Jenny Piet en Dennis Wijnhout ook via Skype kunstenares Ada Gons Goosen die dit jaar haar 35-jarig bestaan in Bilderdam viert. Wat een prachtige locatie om eens bij haar binnen te stappen en haar kunst te bewonderen. Wat een mooi mens en heerlijke kunst waar je erg vrolijk van wordt. Ook Ada willen we even in het zonnetje zetten.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: Heleen van Haaften | eigen foto

Gepubliceerd: 17 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×