Invloedrijke componisten in 'Intermezzo'

Intermezzo, het klassieke radioprogramma besteedt op 24 mei aandacht aan twee bepalende componisten van de klassieke muziek: Johann Sebastian Bach en Ludwig van Beethoven. Van barok naar romantiek. Bach wordt door de meeste muziekwetenschappers beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste componisten uit de geschiedenis van de klassieke muziek. Beethoven bracht het classicisme tot voltooiing en leidde de romantiek in.
Kortom twee uur klassieke muziek voor de echte liefhebber.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Beethoven | Pixabay

Gepubliceerd: 20 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×