'Echt Esther' over hypnotherapie

Deze week ontvangt talkshowhost Esther Sparnaaij Peter Mosk in ‘Echt Esther’. Peter heeft een praktijk voor hypnose en hypnotherapie. Hij studeerde theologie en filosofie en was 24 jaar lang docent levensbeschouwing. Zijn interesse voor hypnose stamt echter uit zijn jeugd en daar wilt hij graag over komen vertellen.

Hoe wordt je hypnotherapeut? Wat is hypnose eigenlijk en waar kan het voor worden ingezet? Peter komt zijn visie en inzichten te delen. Heb jij nu al een vraag voor Peter Mosk mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Peter Mosk | eigen foto

Gepubliceerd: 25 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×