Flitspalen op Legmeerdijk en N201 actief

Aalsmeer – Vaste weggebruikers van de Legmeerdijk en de N201 hebben ze wellicht al gespot: twee nieuwe flitspalen. Één vanaf Hoofddorp richting Uithoorn en één vanaf de bloemenveiling richting Amstelveen.
Vanaf vrijdag 7 mei zijn beide flitspalen ingeschakeld en zullen alle bekeuringen voor snelheid en rood licht rechtstreeks doorgezonden worden aan het CJIB.
Uit onderzoek blijkt dat de traject controle op de N201 de veiligheid heeft verhoogt op bovengenoemde kruising. Bestuurders naderen de kruising namelijk op een lagere snelheid dan voorheen. Om het zelfde effect te verkrijgen in de andere rijrichting heeft het OM besloten om de twee flitspalen te plaatsen. Na een periode van 3 jaar zal worden geëvalueerd of dit het geval is.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 mei 2021 om 16:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×